LG Optimus 3D disponibil in Romania

Va fascineaza tehnologia 3D? Va doriti un telefon performant care sa va ofere o asemenea experienta zi de zi? Primul terminal cu tehnologia 3D, LG Optimus 3D a ajuns si in Romania prin intermediul operatorilor, Vodafone si Orange. Orice utilizator va putea sa filmeze si sa fotografieze 3D fara a fi nevoie de folosirea prealabila a unor ochelari speciali.

LG Optimus 3D dispune de un ecran 3D LCD de 4.3-inchi cu o rezolutie de 480×800 pixeli, un procesor performant dual-core ARM Cortex-A9 de 1GHz, 512 MB RAM, spatiu de stocare de 8G cu posibilitatea extinderii pana la 32GB. Mai dispune de doua camere de 5 MP in partea din spate, cat si o camera frontala de 2MP pentru apeluri video.

Toate pozele si filmuletele 3D pot fi impartasite cu cei dragi prin incarcarea acestora pe aplicatia speciala Youtube 3D. Totodata, ele pot fi transferate pe un ecran 3D cu ajutorul portului HDMI 1.4 dar si catre alte telefoane ce contin dispozitiv cu certificat DLNA . Terminalul va rula Android 2.2 Froyo si va oferi noilor sai utilizatori un multitasking mai facil, navigare pe internet, jocuri si multimedia cu mult imbunatatite.

Smartphone0ul este deja disponibil in oferta Vodafone la pretul de 489 euro fara conectare. Cu abonamentul Vodafone Complet 1500 cu Internet pe Mobil Extra pe o perioada de doi ani, telefonul ajunge la 189 euro.

LG-Optimus-3D